Despre noi
Twitter
Нравится

Dragi Colegi si Prieteni!

 

Agenţie de Turism „Aerotour Moldova” este onorată să fie prezentată pe acest web site şi speră să divină partenerul şi asistentul D-ră fie în lucru sau în odihnă.

Noi nu afirmăm că sîntem cei mai buni dar ne îndrăznim să declărăm că compania noastră este una din cele care Vă oferă un spectru larg de servicii turistice.

 Noi sîntem siguri că cu noi e comod: deoarece noi avem grijă de confortul D-ră fie în călătorie de afaceri, zbor sau odihnă!

 «Aerotour Moldova» SRL activează pe piaţa serviciilor din Moldova de pe 28 septembrie 1998.

Multora le este cunoscută sub denumirea de «Transaero Tours, Moldova», care a fost schimbată în «Aerotour Moldova» SRL.

 

  • Din 2000 agenţia turistică «Aerotour Moldova» este membru IATA;

  • Din 2001 – agent GTA Travel;

  • Din 2001 – membru BSP România;

  • Din 2002 – membru ANAT Moldova.

 

Agenţia „Aerotour Moldova” oferă servicii următoare:

VÎNZAREA BILETELOR DE AVION:

Noi elibirăm bilete de avion practic la toate companiile aeriene din lume, folosind tehnologiile moderne de lucru: tipărirea automată a biletelor, eliberarea biletelor electronice, sistemele computerizate de rezervări: «Amadeus»,«Gabriel», «Sirena–2000», ceea ce permite să aveţi parte de cea mai comodă şi economă călătorie aeriană.

Organizarea călătoriilor individuale şi colective:

 inclusiv şi călătorii de cunoaştere, călătorii pentru copii, odihnă balneară atît în Moldova cît şi în toată lumea.

Dacă Dvs. vă sunt pe plac mai mult călătoriile îndepărtate,agenţia turistică «Aerotour Moldova» îşi asumă răspunderea să organizeze călătoria Dvs. Aceasta poate fi destinaţiile binecunoscute pe plan internaţional cît şi călătoriile extreme şi multe altele.

 

Organizarea călătoriilor la expoziţii internatioanale: 

participarea la căruia Vă va ajuta a găsi părteneri buni pentru a conclude contracte reciproc avantajoase.

Un accent deosebit în activitatea sa agenţia turistică îl pune pe turismul interior, propunînd clienţilor săi diferite trasee. Să petreceţi un «week-end» minunat într-o linişte încîntătoare de la sat, sau să faceţi o excursie la mănăstirile de pe stînci sau să încercaţi să fiţi în locul degustatorului în degustarea vinului Moldovenesc, ce are loc drept în oraşele subterane de la Cricova sau Mileştii Mici, inclusiv participarea la festivalul anual «Festivalul Vinului».

Specialiştii agenţiei dau dovadă de multă seriozitate la organizarea călătoriei şi odihnei Dvs. ceea ce asigură petrecerea plăcută şi lipsită de griji a timpului. Calitatea activităţii agenţiei «Aerotour Moldova» SRL o susţin certificate şi diplome numeroase.

Noi sîntem recunoscuţi clienţilor noştrii pentru fidelitate. Noi într-adevăr o apreciem!

 

Cu respect, Boris Emelianov

Director General